De sâmbătă, se deschid ștrandurile în Pitești | Sursa Ta

Serviciul Administrare Bazin de Înot și Baze de Agrement anunță deschiderea pentru public a două facilități de agrement, respectiv ștrandurile din Costache Negri și din Trivale, începând de sâmbătă.

CITEȘTE ȘI ... Mâncătorii de seminţe din Pitești, obligaţi de Poliţia Locală să strângă mizeria

Menționăm că cele trei bazine din Plaja Trivale stau la dispoziția cetățenilor, iar în Plaja Costache Negri cele două bazine mici sunt pregătite pentru a primi publicul.  De asemenea, menționăm că bazinul mare (de 50 m) din Plaja Costache Negri nu este destinat accesului publicului, ci doar activității pentru înotul de performanță, desfășurate de către cluburile afiliate la Federația Română de Natație și Pentatlon Modern (ținând cont de faptul că Bazinul Olimpic este în proces de modernizare). În acest sens, rugăm cetățenii care aleg pentru agrement Plaja Costache Negri să înțeleagă situația și să susțină în acest fel înotul argeșean.
Pentru desfășurarea în bune condiții a activităților de agrement, în cele două ștranduri sunt luate toate măsurile necesare, conform legislației în vigoare pentru evitarea răspândirii și a îmbolnăvirii cu virusul SARS-COV-2, privind sănătatea publică, securitatea cetățenilor, serviciile de salvamar și cele medicale specifice.

CITEȘTE ȘI .... Gunoi strâns din comuna - lăsat în fața Primăriei!


 Tarifele pentru agrement, percepute de către Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești sunt următoarele:


- Acces plajă - copii sub 10 ani, elevi, studenți, pensionari - 2 lei/persoană;
- Acces plajă - adulți – 5 lei/persoană.

 

 

Cum va fi vremea în Pitești!

 

Sâmbătă se anunță șanse de precipitații de 50%, în special între orele 13:00 și 17:00. Vorbim de o maximă a zilei de 21 de grade.
Duminică, la Pitești, vom avea  un maxim de 18 grade și o șansă de precipitații de 70% pe toată perioada zilei.