De miercuri, dezinsecție în Pitești. Atenție la copii și animale!

A treia etapă a acțiunii de dezinsecție va fi demarată miercuri, 16.09.2020, când, începând cu ora 22:00, va avea loc prima trecere din cadrul acestui demers, cu mijloace mecanizate, pe timpul nopții, urmând ca, la primele ore ale dimineții de joi, 17.09.2020, stropirea să fie făcută și pedestru, cu atomizoare, până la ora 07:00.

CITEȘTE ȘI ... Guvernul a prelungit cu 30 de zile starea de alertă pe teritoriul României

A doua trecere va avea loc joi, 17.09.2020, începând cu orele 22:00, până vineri 18.09.2020, orele 07:00.

Acțiunea va fi efectuată de Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești și de către S.C. Salpitflor Green S.A., care vor folosi pentru dezinsecție substanța EFFECT ULTIMUM. Produsul este avizat de Ministerul Sănătății - Comisia Națională a Produselor Biocide, face parte din grupa 3, tip 18 și se regăsește în Registrul național al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană.

CITEȘTE ȘI ... ( VIDEO) Acum în Pitești! Incendiu la VIVO Mall!

În cazul în care vremea nu va permite efectuarea uneia dintre treceri, aceasta va fi reprogramată, cu informarea, în prealabil, a populației.

Persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace,copiii și proprietarii de animale sunt sfătuiți să evite zone de intervenție.