De mâine se închid sălile de sport pe o perioadă de 14 zile! Noi decizii anunțate de CJSU !

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit astăzi, 03 august, în ședință extraordinară și a adoptat hotarârea nr. 28. 

Ținând cont de situația epidemiologică din județ și de hotararea CNSU nr. 38, hotărâre care are aplicabilitate și în Argeș, s-a dispus armonizarea acesteia cu hotărârea CJSU nr. 26 din 28.07.2020, prin modificarea prevederilor  art. 3 pct. 3.2 care va avea următorul conținut: 

“Activitățile comerciale de tip fast-food, drive-in, jocuri de noroc, case de pariuri, cazinouri , se suspendă între orele 23.00 – 06.00, administratorii spațiilor în care se desfășoară aceste activități asigurând monitorizarea permanentă a respectării de către personalul de deservire și de către clienți a măsurilor de limitare a răspândirii virusului SARS-CoV-2, potrivit legii”. 

Decizia intră în vigoare din această seară, începând cu ora 23.00.

Tot în ședința CJSU de astăzi, 03 august,  a fost  adoptată o nouă decizie prin care „se suspendă activitatea sălilor de culturism, fitness, gimnastică aerobică și alte asemenea activități pe o perioadă de 14 zile începând cu data de 04.08.2020, ora 08.00.”

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor din zona carantinată, linia Telverde poate fi folosită pentru informaţii legate de coronavirus- 0800800358. 
La această linie telefonică pot fi solicitate informații despre modul în care se manifestă virusul, modalități de prevenire a îmbolnăvirii și alte detalii legate de conduita preventivă.