De frica COVID-ului, Spitalul Județean se reorganizează!

Pentru a nu se crea blocaj la nivelul întregii unități spitalicești, din cauza creșterii numărului de cazuri COVID-19 care s-au prezentat, în ultima perioadă, în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Pitești, în stare gravă, și pentru a extinde capacitatea de cazare a pacienților suspecți/confirmați pozitiv COVID-19 la nivelul întregului etaj 8, conducerea instituției a dispus reorganizarea spațiilor, în așa fel încât să se poată respecta cu strictețe circuitele funcționale și, astfel, să se prevină apariția infecțiilor asociate asistenței medicale intraspitalicești.

CITEȘTE ȘI ... 7 focare COVID-19 la D.G.A.S.P.C. Argeș!


Astfel, începând cu data de 25 noiembrie, Secția Oncologie, de la etajul 8 al Corpului central de clădire al Spitalului Județean de Urgență Pitești, a fost mutată în spațiul Compartimentului Oftalmologie, situat pe B-dul Nicolae Bălcescu, iar Compartimentul Oftalmologie funcționează în cadrul Secției ORL, la etajul 5 al unității spitalicești.

CITEȘTE ȘI ... COVID-19 | Amenzi: Microbuze ticsite cu oameni, argeșeni fugiți din izolare!


Modificările de structură dețin avizul Direcției de Sănătate Publică Argeș.
Menționăm că activitatea în Ambulatoriul de Specialitate se desfășoară în aceleași condiții, pacienții putând beneficia de consultații de specialitate în baza programărilor prealabile.

CITEȘTE ȘI ... Cu permisul retras de magistrați - A ignorat decizia!


Pacienții cu afecțiuni oftalmologice pot beneficia de consultații de urgență la sediul central al instituției, Aleea Spitalului nr. 36.