De ce sa participi la programul Work and Travel

Work and Travel pentru studenti mai este cunoscut si ca Work and Travel in America pentru ca, asa cum spune si denumirea proiectului, este vorba despre studenti care pleaca timp de patru luni in America pentru a lucra fiind trimisi de universitatea in care invata. Pentru cei care se intreaba de ce ar fi bine sa participi la un program Work and Travel avem mai multe raspunsuri.


Auzim de foarte multe ori intrebarea aceasta cu privire la participarea la acest program de la studanti in special inainte de a aplica pentru inscrierea in program incat ne-am decis sa le oferim cateva motive lentru care ar trebui sa incerce sa faca asta macar o data. Chiar daca sunt foarte multe motive pentru care ar fi frumos sa paricipi iti prezentam cateva dintre cele mai importante.
Work and Travel este cea mai buna solutie pentru a invata lucruri noi si nu ne referim aici doar la cultura, limba sau jonul pe care il faci ci in special la cum ar trebui sa te descurci singur in lumea necunoscuta si neexploarata pana acum. Vei invata sa fii tu si sa fii responsabil traind viata la maximum.


Te poti implica aceasta fiind fraza preferata a americanilor. In SUA vei simti ca dorinta de a face ceva nou este mai puternica decat acasa sau decat in oricare alta tara ai mai fost pana acum in vizita. Toti americanii si societatea in sine s-a consolidat pe ideea de a face mereu ceva si pe notiunea simpla de a nu sta degeaba. Jobul pe care ti-l alegi si toate activitatile la carevei participa te vor ajuta sa te schimbi si vei vedea ca in momentul in care te intorci din nou in Romania o sa fi de neoprit si plin de energie. Daca dorinta de a schimba lumea va prinde aripi vei incepe sa te implici mult mai mult in toate proiectele de fiecare data cand ai ocazia in urma acestei experiente. 


Fie ca iti cauti sensul in viata sau o aventura interesanta, in America le vei gasi in mod sigur pe toate. Atunci cand cauti gasesti si aici vei putea sa iti faci prieteni pe viata, vei gasi obstacole, aventura, experienta, momente foarte fericite care te vor ajuta sa te formezi ca om dar si momente mai putin placute pe care va trebui sa le depasesti, si toate acestea de vor ajuta sa te dezvolti cat mai bine in cariera.
Cu ajutorul acestui program ai posibilitatea de a vizita toate destinatiile pe care le-ai visat acum mult timp. poti explora orasele mari cum sunt LA si New York sau poti porni intr-un roadtrip alaturi de prieteni pe ruta 66 care ajunge in Marele Canion.