De ce să investești într-o presă de balotat deșeuri și cum să o alegi?

Din ce in ce mai multe afaceri care au ca domeniu de activitate productie, distributie, imprimare, comert cu amanuntul sau cele care genereaza lunar minim 10 tone de marfa reciclabila ar trebui sa investeasca in prese de balotat. Alegerea unui asemenea dispozitiv este o strategie foarte buna de gestionare a deseurilor. 

Este foarte important ca presa de balotat deseuri  sa fie potrivita pentru nivelul de deseuri reciclate si pentru necesitatile utilizatorilor. Gratie acestui dispozitiv, se vor forma baloti compacti de produse reciclabile grupate pe mai multe categorii, iar utilizatorii vor castiga spatiu in locul in care isi depoziteaza deseurile si vor maximiza greutatea produselor reciclabile, platind mult mai putin pentru transport la firmele de reciclare.


Ce este presa de balotat deseuri si de ce este importanta


Presa de balotat deseuri din oferta companiei AWE Compactors este un instrument care ajuta utilizatorii in cadrul programului de reciclare si de gestionare a deseurilor. Presele mari si complexe sunt ideale pentru companiile mari, dovedind ca reprezentantii acestora au facut o investitie inteleapta. 

Fie ca aleg o presa de balotat deseuri verticala, fie ca aleg una orizontala, cantitatea de deseuri transformata lunar in baloti determina tipul de presa potrivit pentru fiecare client in parte. Asadar, presa verticala este mai mica si ocupa un spatiu redus, incarcarea cu deseuri efectuandu-se pe partea de sus, in timp ce presa orizontala este mai putin inalta si se intinde pe orizontala, reusind sa comprime materialele gratie unui berbec lateral.

 

 


Principalele motive pentru a investi in prese de balotat deseuri


Afacerile moderne trebuie sa caute metode inovative pentru a economisi bani in ceea ce priveste gestionarea deseurilor, in aceeasi masura in care oamenii trebuie sa se gandeasca la faptul ca nu le este permisa afectarea in mod negativ a mediului inconjurator. De asemenea, nici productivitatea companiei nu trebuie sa fie afectata, iar presele de balotat deseuri sunt foarte eficiente.

Materialele reciclabile care se strang in cadrul companiilor mici, mijlocii si mari pot fi transformate in baloti dupa ce au fost legate si compactate. Plasticul si cartonul sunt cele mai comune materiale balotate. In functie de spatiul disponibil al companiei, de volumul de deseuri si de materiale de care nu mai este nevoie, exista in cadrul companiei mai multe tipuri de prese de balotat. 

Deseurile balotate sunt o sursa foarte buna de venit. Sunt companii de reciclare care accepta PET-urile compactate in baloti, platind foarte bine pentru ele. Deseurile vrac, pe de alta parte, reprezinta un cost suplimentar pentru companie. 

Presele de balotat reduc costurile fortei de munca, deoarece angajatii nu trebuie sa se mai ocupe personal de reciclarea tuturor deseurilor; in plus, aceasta activitate reduce riscurile izbucnirii unui incendiu.

In alta ordine de idei, deseurile balotate pot fi expediate foarte simplu, fara a consuma mult combustibil, deoarece se reduc drumurile pana la rampa de gunoi si nu ocupa nici prea mult spatiu. Compania Awe Compactors ofera clientilor o gama variata de prese de balotat verticale si orizontale, de putere si capacitate diferite si cu accesorii pentru manipularea balotilor.

Compania Awe Compactors ofera clientilor o gama variata de prese de balotat verticale si orizontale, de putere si capacitate diferite si cu accesorii pentru manipularea balotilor.