De ce să îți faci nunta la Seva Events?

Nu trebuie sa iti fie frica sa te bucuri de lucruri noi. Explorand cele mai la moda restaurante din Ploiesti, la o calitate inalta, la un pret rezonabil, precum si respectand traditiile, am descoperit ca se poate face nunta la Seva Events, intrunind toate generatiile. Echipa restaurantului Seva Events impreuna cu managerul face tot posibilul pentru a insufla la Ploiesti, cultura nuntii moderne, elegante. Pentru ca restaurantul se adreseaza diferitelor categorii de oameni, ofera pachete de nunta pentru bugete diferite, astfel incat, toata lumea sa aiba ocazia sa faca o nunta frumoasa. Pentru a face acest lucru, au fost create doua Sali de nunta de diferite formate si capacitati, cu un decor elegant si romantic, echipate tehnic. De asemenea, au fost dezvoltate diverse meniuri si a fost gandit totul pana in cele mai mici detalii.  

 

 


Nunta la Seva Events romantica si eleganta 


Nunta la Seva Events este frumoasa, eleganta si romantica si se face la un pret rezonabil. Restaurantul Seva Events din Ploiesti este un loc creat cu dragoste. Nunta, aniversare, eveniment corporatist sau orice alta sarbatoare – vei fi tratat cu aceeasi atentie, grija si responsabilitate. Sarcina oricaror gazde este de a face nunta luminoasa si memorabila. In pregatirea nuntii la Seva Events, toate detaliile sunt gandite pana in cele mai mici detalii:
- interior (decorarea salii si a meselor)
- meniu (bufet si meniuri, bauturi, tort etc.)
- selectia specialistilor profesionisti de nunta (fotograf, cameraman, artisti de diferite genuri de divertisment etc.)
- oferte avantajoase de pachete care iti permit sa economisesti bani.

 


Restaurantul din Ploiesti este popular datorita serviciului excelent si spiritului romantic. In restaurantul Seva Events te poti bucura pe deplin de atmosfera spirituala si romantica a nuntii.

 

 

 


Restaurantul Seva Events pentru tine


- Inchiriind restaurantul pentru o nunta la Seva Events, cu siguranta vei aprecia:
- Nivelul serviciilor inerente ale restaurantului de inalta clasa.
- Un interior incantator.
- Bucatarie demna de a fi numita cea mai buna din Ploiesti.
- Atmosfera de sarbatoare incendiara.
- Fara nicio grija. 
- Poti lasa  intreaga organizare a evenimentului in grija managerului.

 


Restaurantul Seva Events va raspunde pe deplin ideii tale despre un loc ideal pentru o nunta. La restaurantul Seva Events, totul se face cu fiabilitate si abordare individuala. Iar feedback-ul clientilor este o dovada in acest sens. Interiorul salilor de nunta este frumos si elegant. De asemenea, locatia restaurantului de nunta este convenabila. Nu vei avea probleme legate de transport, iar daca vii cu masina vei gasi o parcare amenajata si iluminata.