De ce sa alegi un sistem de balustrada din sticla fara rame

Proprietarii de case si apartamente care decid sa-si inlocuiasca balustradele la scari si balcoane se confrunta acum cu decizii mult mai dificile decat in ​​trecut. Era mai simplu pe vremuri - ai instalat o balustrada din lemn frumoasa, o vopseai pentru a se potrivi la culoare cu cladirea si te resemnai ca nu vei vedea toate privelistile uimitoare din casa ta. Nici macar balustradele moderne nu au gasit o modalitate de a rezolva unele dintre aceste probleme vechi.


Acum, odata ce popularitatea sistemelor de balustrade din sticla a crescut, proprietarii de case vad ca exista multe avantaje pentru instalarea unui astfel de sistem. Balustradele balcoanelor sau teraselor nu trebuie sa fie aceleasi stiluri plictisitoare din trecut. Acum putem instala balustrade din sticla fara niciun fel de rame metalice sau inox.


Dar de ce sa folositi un sistem de balustrade realizate complet din sticla?


Primul, si poate cel mai popular motiv, este privelistea. Exista vreo senzatie mai buna decat sa stai pe balcon sau terasa ta, sa savurezi o bautura intr-o zi frumoasa de weekend si sa privesti cartierul fara ca nimic sa iti obtureze vederea? Sistemele de balustrada fara rame sunt realizate aproape in intregime din sticla, ceea ce permite proprietarului sa vada totul in jurul lui. Multi oameni isi cumpara casele pentru privelistile din jurul lor - de ce sa nu se bucure de ele?


Al doilea este factorul de siguranta. Nu exista sipci intre care copiii sau animale de companie sa ramana prinse sau pe care s-ar putea catara. In loc sa va faceti griji ca trebuie sa scoateti pe cineva dintre barele balustradelor, veti fi preocupati doar de cum sa curatati urmele de degete imprimate pe sticla balustradei. Ceea ce este foarte usor, avand nevoie doar de o carpa si o solutie de curatat geamuri. De asemenea, o balustrada sticla securizata confera o siguranta deosebita. Ea este foarte greu de rupt, iar daca cedeaza nu se va sparge ca un geam normal, riscand sa va taie in cioburi, ci ca un parbriz de masina.


Totodata, rezistenta unei balustrade din sticla este net superioara in comparatie cu cele din lemn si sticla, care in timp, expuse la ploi si temperaturi extreme, se vor crapa sau vor rugini. Nu este cazul sticlei care ramane neschimbata in timp.


In cele din urma, un sistem de balustrade din sticla fara rame va spori valoarea casei dvs. si o va face sa para moderna si contemporana.