DE AZI! Un funcționar CJ conduce Spitalul Județean!

Criza acută în care se află Spitalul Județean Argeș, de ceva timp, pare să nu mai ia sfârșit. După ce au tot fost concursuri peste concursuri, la care ori nu a apărut nimeni, ori s-au prezentat tot felul de personaje abstracte, se găsise o soluție de compromis, reprezentată de Aurelian Gheorghe, cu o experiență managerială  substanțială, însă acesta s-a pensionat, așa că spitalul a rămas iar fără conducere.

Azi, conducerea Consiliului Județean a fost pusă în situația de a numi un funcționar, în persoana juristei Adriana Molfea, în fruntea spitalului. Până la această oră, pe Adriana Molfea o recomandă doar ideea că a făcut parte din echipa lui Aurelian Gheorghe, pe proiectul MANAGEMENTUL INTEGRAT AL DEȘEURILOR.

Se pare că, această alegere a fost o soluție de fugă, până la finalizarea concursului pe care CJ-ul îl pregătește pentru funcția de manager. 

În perioada 18 septembrie-18 octombrie se vor face înscrierile pentru concurs, urmând  ca acesta să se desfășoare în perioada 19 octombrie-3 noiembrie, concurs la care CJ-ul speră că vor exista oameni capabili, cu experiență, care să poată gestiona competent, conducerea unui spital județean.

Numirea noului manager va avea loc mâine, 16 septembrie.