De azi, ecograf în cabinetul Obstretică Ginecologie al Spitalului Județean

Ecograful primit prin donație de la SC Techno Dopo Total SRL, în perioada stării de urgență, este, de azi, folosit în cabinetul de Obstretică - Ginecologie al Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești.  

CITEȘTE ȘI ... 3 argeșeni au murit după infectarea cu COVID în acest weekend! Cazurile cresc...
     

Adriana Molfea, managerul unității sanitare, și-a respectat promisiunea față de viitoarele mămici din Argeș care vor beneficia de acum înainte de această investigație în regim decontat, în baza biletului de trimitere și a unei programări prealabile. Menționăm că până în prezent, ecograful a fost solicitat și utilizat pentru sectorul suspect COVID organizat la nivelul Secției Obstetrică –Ginecologie din cadrul unității spitalicești. 

CITEȘTE ȘI ... Imagini de la vama Nădlac. Argeșenii se întorc acasă


Pentru a beneficia de ecografie, pacienta se va programa telefonic la numărul: 0248/286.099, interior 247. Nerespectarea datei și orei stabilite va impune reprogramarea acesteia pentru a nu perturba celelalte consultații. În ziua programării, pacienta se va prezenta cu bilet de trimitere de la medicul de familie, cartea de identitate și cardul de sănătate.