DE ASTĂZI - Medicii primesc mai mulți bani!

DE ASTĂZI - Medicii primesc mai mulți bani! Medicii care efectuează gărzi suplimentare vor primi bani mai mulți începând de la 1 octombrie.

Gărzile suplimentare ale medicilor vor fi plătite mai bine începând cu prima zi a lunii octombrie a acestui an. Mai precis, plata gărzilor suplimentare se va face în baza noilor salarii majorate de la 1 august, iar fondurile suplimentare vor fi asigurate, așa cum a susținut recent Ministerul Sănătății, printr-o administrare mai eficientă a resurselor actuale ale sistemului medical de stat.

CITEȘTE ȘI ... ATENȚIE! Poliția Română angajează din sursă externă!

În altă ordine de idei, tot de astăzi, personalul care lucrează în secții și compartimente de oncologie medicală, oncologie pediatrică, radioterapie și hematologie oncologică va beneficia de același spor de condiții deosebit de periculoase de care s-a bucurat în decembrie 2015 personalul din secțiile/compartimentele cu paturi de îngrijire paleative. De asemenea, personalul care lucrează în secțiile/compartimentele pentru arși se va bucura de același spor de condiții deosebit de periculoase primit în decembrie 2015 (la limita maximă) de personalul din secțiile/compartimentele cu paturi pentru bolnavi cu SIDA.

Sursa: Avocatnet.ro