De 2 ani te îmbraci cu stil de la André Boutique!

În februarie, magazinul André Boutique din Pitești aniversează doi ani de existență!

Vino pe 2 februarie, de la ora 18.00, la magazinul André Boutique și sărbătorește alături alături staff-ul magazinului care te va aștepta cu multe surprize care să îți răsplătească fidelitatea.

În urmă cu doi ani, o tânără femeie de afaceri a reușit să își vadă unul din vise devenit realitate. Andreea Popa și-a dorit ca toate doamnele și domnișoarele din Pitești să pună mai mult accent pe calitate și bun gust atunci când merg la shopping. Așadar, tânâra a decis să își deschidă propriul fashion boutique, aducând în fața clientelor sale linii vestimentare exclusiviste, mereu în pas cu moda,  la cele mai bune prețuri.

André Boutique și-a propus încă de la inaugurare să aducă un suflu nou în materie de modă în Pitești care să respecte chiar și cele mai înalte standarde, păstrând tendințele de modă actuale și impresionanând prin calitatea materialelor folosite la creearea acestora. Astfel, magazinul André Boutique a reușit să își consolideze o poziție pe piață, având o clientelă într-o continuă dezvoltare.