Dăruiește primul ghiozdan la Jupiter City Pitești!

300.000 de copii români nu merg la școală, în timp ce 50% dintre minori trăiesc în sărăcie lucie ori la limita subzistenței (conform UNICEF Romania).
Astfel, foarte multe familii sunt puse în situația de a alege dacă mănâncă ceva pentru a supraviețui... sau cumpără rechizite pentru a trimite copiii la școală...

Interact Pitești, alături de Cluburile RotaKids, Rotaract și Rotary vor dărui o primă zi de școală așa cum orice copil pe cale să devină elev merită. Proiectul presupune donarea de rechizite pentru zecile de copii nevoiași din județul Argeș, fiind gata să înceapă o nouă etapă a vieții lor. Beneficiarii ghiozdanelor cu rechizite colectate sunt copiii nevoiași ce încep acum clasa pregătitoare în școlile din zonele rurale ale județului Argeș.

 

Ajută-i sa aibă o prima zi de scoală specială!

Astfel,  în zilele de 24-26 august și 31 august-2 septembrie (între orele 10:00 și 21:00) organizatorii vă invită să dăruiți  primul ghiozdănel pentru o primă zi de școală de neuitat, posibilă doar cu ajutorul vostru. Această inițiativa are sprijinul centrului comercial Jupiter City Pitești.