Darius Vâlcov a pierdut procesul cu Poliţia Argeş

La începutul acestui an, mai exact pe 14 februarie, fostul consilier al premierului Viorica Dăncilă a fost prins de poliţiştii argeşeni ai brigăzii rutiere, pe DN65 în comuna Albota, în timp ce conducea cu o viteză de 116 kilometri la oră, într-o porţiune de drum unde limita de viteză este de 90 de kilometri pe oră. La acel moment, cel supranumit „eminenţa cenuşie din PSD” a fost amendat cu 1.305 lei, iar dreptul de a conduce i-a fost suspendat pentru 90 de zile.

Bineînţeles că, aşa cum e la modă în România când te amendează cineva - nu contează cine! – social-democratul care vreme de câţiva ani a tăiat şi spânzurat prin guvern (mai ales prin bugetul lui!) nu a reuşit să se împace cu acest gând şi a contestat în instanţă procesul-verbal emis de agenţii de la rutieră. Astfel, Darius Vâlcov a dat în judecată Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş după ce a fost amendat şi i-a fost reţinut permisul de conducere, pentru că a depăşit viteza legală.

Zilele trecute, însă, Darius Vâlcov a pierdut procesul cu Poliția Argeș, după ce Judecătoria Pitești i-a respins contestația la decizia de suspendare a permisului. Totuşi decizia Judecătoriei Pitești nu este definitivă, putând fi contestată în termen de 30 de zile de la comunicare. 

 

 

Sursa: Săptămânalul Ancheta