Dănuţ Stroe: Mergem împreună şi acum, aşa cum am mers timp de patru ani

Dragi brădeni,

Se încheie campania electorală şi un mandat în care v-am simţit alături de mine. Am văzut în fiecare dintre dumneavoastră un colaborator, un prieten, un vecin, un om pe care l-am ascultat pentru a-i afla dorinţele, neputinţele, problemele, bucuriile şi speranţele pentru viitor. Fiecare dintre dumneavoastră şi-a pus în mine speranţa şi dorinţa lui pentru mai bine.

Cu toţii ştim că fiecare an din acest mandat a adus un plus important comunei Bradu, dar ştim, de asemenea, că mai avem de făcut multe împreună pentru a aduce comuna acolo unde ne dorim noi, cei care trăim aici, ne creştem copiii şi ne petrecem cele mai importante momente din viaţă.

Nu am venit să vă spun ce am făcut, să vă fac promisiuni doar de dragul de a face promisiuni. Dumneavoastră şi cu mine am mizat în ultimii patru ani pe cartea sincerităţii, pe cartea colaborării. Fiecare din locuitorii din Bradu a văzut cu ochii lui transformările din ultimii patru ani şi fiecare dintre dumneavoastră mi-a dat energia de a continua, în ciuda unor acţiuni defăimătoare, agresive din partea unor contracandidați, care numai asta ştiu să facă.

Puterea de a continua vine de la fiecare brădean care vrea să trăiască într-o comună civilizată şi ofertantă, aşa cum vreau şi eu şi lupt pentru a duce la îndeplinire dorinţa noastră de mai bine. Mergem împreună şi acum, aşa cum am mers timp de patru ani pentru că aceşti patru ani ne-au demonstrat tuturor că din gâlceavă, intrigă, nepăsare și agresivitate nu iese nimic bun. Binele nostru, al oamenilor din Bradu, vine din colaborarea dintre noi, vine din solidaritatea noastră. Cei patru ani de mandat ne-au demonstrat şi mie şi dumneavoastră că solidaritatea, înţelegerea şi colaborarea sunt principalele condiţii pentru mai bine.

Vă mulţumesc fiecăruia dintre dumneavoastră pentru colaborare, pentru încredere și pentru buna credinţă. Sunteţi cei mai buni cetăţeni dintre cetăţeni şi sper că nu v-am dezamăgit, recunoscând în acelaşi timp că îmi propusesem să realizăm şi mai mult decât am realizat. S-au făcut multe proiecte, iar multe altele aşteaptă să fie făcute şi ştim cu toţii că acestea pot deveni realitate dacă ne continuăm împreună munca şi colaborarea.

Vă mulţumesc pentru încrederea pe care mi-o acordaţi, vă cer iertare pentru discomfortul pe care l-aţi suportat în timpul realizării proiectelor, dar altfel nu se putea, vă asigur de tot respectul meu şi de toată consideraţia. Sunt convins că vom fi din nou parteneri în procesul de dezvoltare a comunei noastre și ne vom continua proiectele împreună pentru ca Bradu să devină cea mai dezvoltată comună din Argeş. Cu toţii ne dorim asta şi împreună reuşim!

Vă aștept la vot în număr cât mai mare! Vă asigur că au fost luate toate măsurile pentru ca procesul electoral să se desfășoare în condiții de maximă siguranță pentru sănătatea dumneavoastră. Nu lăsați pe alții să decidă pentru viitorul nostru și al copiilor noștri!