Danuţ Stroe: „Încă mai sunt multe de făcut pentru a-i da comunei noastre o faţă cu adevărat europeană”

Dragi bradeni, 


Acum 4 ani, am primit încrederea celor mai mulţi dintre dumneavoastră şi am devenit primar pentru prima dată. A fost o onoare deosebită pentru mine să vă reprezint interesele în toţi aceşti ani. De la începutul mandatului meu am vrut şi cred că am reuşit să dau o altă faţă administraţiei publice locale, să cointeresez şi să responsabilizez întreg aparatul de specialitate pentru prestarea serviciilor publice la un alt nivel calitativ, superior. Am acţionat cu toată energia pentru realizarea, pe cât posibil, a obiectivelor de investiţii în mod uniform, în toate zonele. Am considerat că priorităţi pentru dumneavoastră sunt introducerea utilităţilor publice de primă necesitate, acolo unde este nevoie. Am continuat unele proiecte care tergiversau de ani de zile, deşi înghiţiseră fonduri enorme. În tot acest timp m-am străduit să fiu în contact permanent cu dumneavoastră, să vă aflu nevoile şi necazurile şi să identificăm împreună soluţiile, acolo unde s-a putut şi a existat cadru legal. Bineînţeles că nu am reuşit să mulţumesc pe fiecare şi sunt conştient că încă mai sunt multe de făcut pentru a-i da comunei noastre o faţă cu adevărat europeană. Acum trăim momente grele, nemaiîntâlnite în istoria noastră recentă, când trebuie să fim cu toţii responsabili şi uniţi pentru a trece cu bine peste această nenorocită pandemie.
Cu întârziere, se apropie cu paşi repezi şi alegerile locale, prilej de bilanţ pentru activitatea mea de edil. Roadele muncii mele se văd la tot pasul, răsplatite prin aprecierile pe care le-am primit de la majoritatea covârşitoare dintre dumneavoastră, ceea ce îmi dă atât un motiv de satisfacţie personală că nu v-am dezamăgit, cât şi imboldul de a-mi continua proiectele şi de a vă cere din nou să îmi acordaţi încrederea dvs. 
Pentru a-mi duce la îndeplinire proiectele, am nevoie să-mi votaţi şi echipa de consilieri locali, care vă asigur că este formată din oameni pregătiţi în profesia lor, de bună-credinţă, cu frică de Dumnezeu. Dar, pentru realizarea acestui lucru este nevoie de mai mult ca oricând de dumneavoastră, care acum vă exercitaţi puterea prin vot. 
Este dreptul şi obligaţia civică a fiecăruia dintre dumneavoastra de a participa la vot, pentru a nu lăsa pe altul să decidă pentru viitorul  nostru şi al copiilor noştri, pentru ca apoi să regretăm şi să ne plângem soarta. Sigur că alegerile au loc în condiţii speciale, în stare de alertă determinată de pandemia COVID 19, dar vă asigur că toate autorităţile conlucrează pentru ca tot procesul electoral să se desfăşoare în condiţii de maximă siguranţă pentru sănătatea dumneavoastră. De aceea, vă îndemn să participaţi masiv la vot, să cântăriţi cu înţelepciune toate ofertele electorale, să discerneţi cu cumpătare între cele realiste şi cele demagogice şi fanteziste, să nu cădeţi în tentaţia de a fi amăgiţi cu promisiuni şi oferire de bunuri de orice fel, pentru că cel care face aşa ceva are cu totul alte scopuri când va veni în fruntea administraţiei, nicidecum satisfacerea interesului local general. 
Dacă consideraţi că în toţi aceşti ani am dovedit că merit să fiu din nou primarul vostru, mergeţi la vot şi puneti ştampila pe poziţia 1 pe toate buletinele de vot. 


Doamne ajută!