Dănuţ Stroe: În tot mandatul meu de primar, comunicarea cu cetăţeanul a fost directă şi permanentă

Bradu a avut parte de o schimbare în ultimii 4 ani în ceea ce priveşte relaţia dezvoltată între administraţia locală şi cetăţean. Aceasta a devenit transparentă şi mai accesibilă, iar tonul a fost dat de către primarul Dănuţ Stroe, care a fost mereu prezent la Primărie şi a lăsat mereu uşa deschisă.

„În tot mandatul meu de primar, comunicarea cu cetăţeanul a fost directă şi permanentă, fiind întotdeauna la curent şi receptiv la problemele fiecăruia, oferind de fiecare dată, pe cât posibil şi în cadrul legal, o soluţie la rezolvare a acestora. Întotdeauna uşa biroului a fost deschisă pentru toţi, la orice oră, nu numai în cadrul programului de audienţe. De asemenea, am fost prezent mereu şi în mijlocul lor pentru a identifica împreună care sunt nevoile şi problemele în orice colţ al comunei.”, ne-a declarat edilul.

 


 Întâlnire consultativă pentru stabilirea proiectelor pentru fiecare an


Un alt element de noutate l-au constituit dezbaterile pe buget din cadrul întrunirilor dintre reprezentanţii Primăriei Bradu şi cetăţeni. În cadrul acestora, fiecare persoană prezentă şi-a putut exprima punctul de vedere sau a venit cu probleme stringente din zona sa de reşedinţă.

„În fiecare an, înainte de aprobarea bugetului local, am avut întâlnire consultativă cu locuitorii din toate zonele, pentru a stabili împreună proiectele urgente şi prioritare pentru comună. Toată activitatea administraţiei locale în această perioadă a fost transparentă, toate lucrările publice fiind postate online, accesibile oricui. Şi în mandatul următor sunt sigur că vom comunica cel puţin la fel de bine şi voi găsi şi alte canale de comunicare pentru a ţine legătura permanentă cu cetăţeanul.”, ne-a explicat Dănuţ Stroe, candidatul PSD la funcţia de primar. 

 

 


 Fiecare sat este reprezentat în mod egal pe lista PSD pentru Consiliul Local


Echilibrul este secretul unei administraţii competente. Asta se vede şi din lista propusă de PSD Bradu pentru Consiliul Local al comunei, unde doreşte ca fiecare zonă a comunei să fie reprezentată şi să îşi facă auzită vocea.

„Şi la alegerile locale din acest an, ca de altfel la fiecare scrutin de când sunt preşedintele Organizaţiei PSD Bradu, respectiv din 2004, lista de consilieri locali a fost alcătuită pe baza principiului proporţionalităţii, fiecare sat component al comunei Bradu, Geamăna şi Bradu, fiind reprezentat de un numar egal de consilieri locali, dat fiind faptul că ambele sate au aproximativ aceeaşi populaţie, în jur de 4500 de locuitori fiecare. În echipa mea de consilieri locali se regăsesc persoane din toate categoriile de vârstă, atât persoane cu experienţă în administraţia publică, ce cunosc foarte bine proiectele şi cu care am colaborat foarte bine, chiar şi din postura de viceprimar, dar şi nume noi, care cu siguranţă vor aduce un suflu de profesionalism şi entuziasm. Ei au demonstrat reale abilităţi şi performanţe în domeniile în care activează, paleta profesiilor pe care le ofera această lista este largă, cum ar fi: economist, inginer, jurist, profesor, funcţionar administrativ, tehnician, maistru în construcţii etc.
Sunt convins ca am o echipă puternică, echilibrată, cu care o să promovez foarte multe proiecte pentru dezvoltarea şi modernizarea comunei în mandatul următor.”, a subliniat Dănuţ Stroe. 

 

 Echipa PSD Bradu pentru Primărie şi Consiliul Local


1. Stroe Dănuţ
2. Negoi  Gheorghe
3. Ţicu Cornelia-Loredana
4. Militaru Georgel
5. Diaconu Cristian-Traian
6. Cîrstea Adrian Stocînel
7. Popa Ion
8. Ilie Costinel-Daniel
9. Ioniţă Ion-Gelo
10. Şarpe Ionel-Petrişor
11. Sima Gheorghe
12. Dobre Nicolae
13. Dumitru Andrei
14. Vergea Ion
15. Rizea Sorin-Flavius
16. Achim Traian
17. Gheorghe Marius-Dănuţ
18. Buşe Alexandru-Octavian