Dănuț Dinu - „călcat de hackeri”!

Dănuț Dinu - „călcat de hackeri”! Conturile cosilierului local al municipiului Pitești au căzut prada unui atac cibernetic.

Șoția lui Dănuț Dinu, Lavinia Dinu a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj în care anunță că șoțul ei a căzut pradă unui atac cibernetic. Conturile de Facebook ale consilierului au fost închise și nu mai pot fi accesate. 

„Conturile soțului meu au fost atacate in aceasta dimineata de persoane necunoscute si nu mai pot fi accesate.  Danut spera sa rezolve problema însă nu suntem siguri de reușită sau cat va dura. Daca nu reușește va crea cat de curând un alt cont. Ne cerem scuze pentru inconvenient si vom continua sa postam pentru moment pe contul meu.”

CITESTE SI ... CAPTURA IMPRESIONANTA A LUI FLORIN FRATICA.

Se pare că Dănuț Dinu nu a reușit să recupereze conturile ceea ce reiese din cel de-al doilea anunț al Laviniei Dinu: „Soțul meu si-a facut o pagina noua deoarece a fost atacat informatic si ii roagă pe toti prietenii noștri sa ii trimită cereri de prietenie pe Danut Dinu.”

Pe noul cont, consilierul local este ironic și spune că ar fi suportat mai bine dacă i se fura mașina: „Sambata dimineata conturile mele ( cel normal si cel oficial) au fost sterse . Nu stiu cine a facut asta si inca incerc sa rezolv cu cei de la FACEBOOK. Ii asigur pe toti prietenii mei ( reali sau virtuali) de respectul meu si ii rog sa vina alaturi de mine pe acest cont nou pentru a continua impreuna. Probabil ca sunt prea periculos pentru multi ,mai ales ca am anuntat ca incerc sa candidez la Parlament la toamna si m-au atacat unde ma durea cel mai tare pentru a ma impiedica sa pastrez legatura cu dumneavoastra, cei care ma sustineti.
P.S.Recunosc ca as fi suportat mai usor daca imi furau masina.”