Dănuț Bica: Voi rămâne același parlamentar implicat și activ, preocupat în permanență de adoptarea unei legislații corecte

Seara trecută, Dănuț Bica a depus jurământul de credință față de țară și popor și a devenit oficial senator în Parlamentul României.

”În această seară, am depus jurământul de credință față de țară și popor și am devenit oficial senator în Parlamentul României.
Totodată, colegii liberali din Camera Superioară a Parlamentului m-au onorat cu încrederea lor, alegându-mă drept unul dintre viceliderii Grupului PNL de la Senat. 
Cu acest prilej, doresc să mulțumesc încă o dată tuturor celor care la alegerile parlamentare din 6 decembrie au votat listele de candidați ale Partidului Național Liberal în județul Argeș!
Aceleași gânduri de recunoștință le adresez și colegilor mei liberali, care au fost alături de mine, pentru încredere și sprijin! Fără implicarea lor nu aș fi reușit să obțin mandatul de senator.
Voi rămâne același parlamentar implicat și activ, preocupat în permanență de adoptarea unei legislații corecte și benefice pentru modernizarea României, de promovarea intereselor argeșenilor și de susținerea dezvoltării județului nostru.”, este mesajul senatorului argeșean, postat pe pagina de socializare.