Dănuț Bica, prezent pe teren! Campanie în 5 localități argeșene

Echipa de campanie a PNL Argeș, împreună cu candidații Bica Danut, Daniel Constantin, Adrian Sandu și Mădălin Marinescu, a fost prezentă azi în comunele Micești, Merișani, Budeasa, Mălureni și Băiculești. Argeșenii au motive să privească cu optimism spre viitor, guvernarea PNL fiind varianta sigură de dezvoltare a județului.


Programul de guvernare al PNL, “Dezvoltăm România”, pune Argeșul pe primele locuri în ceea ce privește investițiile în infrastructură. Autostrada Pitești-Sibiu, drumul expres Pitești-Craiova, reabilitarea Gării Regale din Curtea de Argeș, sunt doar câteva exemple în acest sens. PNL Argeș propune pentru Parlament atât oameni cu experiență în administrație, cât și tineri, nou intrați în politică, care vor urmări realizarea acestor obiective deosebit de importante pentru județ.

României i-au fost alocate din fondurile structurale şi de investiţii europene în perioada 2014-2020 nu mai puțin de 36.7 miliarde de euro. În următorul exercițiu financiar, România va beneficia de o alocare de aproximativ 80 de miliarde de euro, grație eforturilor președintelui Klaus Iohannis, care a negociat cu ceilalți lideri europeni. Pentru ca aceste fonduri să fie cheltuite cu folos și să contribuie la creșterea calității vieții românilor, e nevoie de un Guvern de dreapta responsabil, cu susținere în Parlament.