Dănuț Bica: ”Astăzi am votat pentru dezvoltarea României și a județului Argeș”

Parlamentarul Dănuţ Bica, candidat la Senatul României în lista PNL Argeş, și-a exprimat opțiunea de vot. Domnia sa a declarat că a votat pentru binele românilor, pentru o guvernare puternică și performantă.

CITEȘTE ȘI ... Bogdan Ivan - internat la București! Nu poate vota

”Astăzi am votat pentru dezvoltarea României și a județului Argeș.
Am votat pentru alegerea unui Parlament care în următorii patru ani să lucreze pentru binele românilor și să șteargă din mintea acestora dezamăgirea și neîncrederea provocate de prestația multora dintre senatorii și deputații ce își vor încheia în curând mandatul.
Am votat pentru a da țării noastre o guvernare puternică și performantă, care să o conducă pe calea progresului și reformelor și să o facă respectată cu adevărat pe plan internațional.
Astăzi este o zi decisivă pentru România. Se stabilește direcția pe care o va urma țara în următorii patru ani. Din acest motiv îi îndemn pe toți argeșenii să-și exercite dreptul constituțional la vot, pentru a-și pune amprenta pe evoluția României în perioada următoare.”


În primul său mandat a avut o activitate destul de intensă, care transpusă în cifre arată astfel: 63 declaraţii politice, 127 proiecte de legi iniţiate, 27 au devenit legi, iar restul sunt în procedură parlamentară, 243 de întrebări şi interpelări.