Dănuț Bica a scăpat de COVID! Mesaj de Sf. Andrei

Pe deputatul liberal Dănuţ Bica îl găsim acum pe primul loc la Senat în lista PNL Argeş. Îşi va continua activitatea la Parlamentul României, însă la altă cameră. În primul său mandat a avut o activitate destul de intensă, care transpusă în cifre arată astfel: 63 declaraţii politice, 127 proiecte de legi iniţiate, 27 au devenit legi, iar restul sunt în procedură parlamentară, 243 de întrebări şi interpelări. 

În urmă cu puțin timp, pe pagina de socializare, Dănuț Bica a anunțat că a ieșit negativ la ultimul test COVID-19. Acesta le mulțumește medicilor de la Spitalul ,,Sf. Andrei" din Valea Iașului, acolo unde a fost tratat două săptămâni.

”Începând de ieri, pot afirma că am ieșit învingător în bătălia cu noul coronavirus: rezultatul primit pentru ultimul test este negativ.
Doresc în mod deosebit să mulțumesc personalului Spitalului ,,Sf. Andrei" din Valea Iașului, unde am fost tratat aproape două săptămâni, pentru profesionalismul și devotamentul de care dă dovadă în lupta cu acest flagel, pentru modul exemplar în care se comportă cu fiecare pacient în parte!
La finalul acestei nedorite experiențe, vă transmit tuturor singurul mesaj logic și de bun simț într-o astfel perioadă: respectați regulile impuse de autorități, protejați-vă pe dumneavoastră și pe cei apropiați!
Începând de astăzi, nemaiexistând nici cel mai mic risc de a infecta pe cineva, voi fi din nou prezent și fizic alături de colegii din PNL Argeș și de alegători, pentru a parcurge împreună ultima săptămână a campaniei electorale.
Multă sănătate tuturor!”