Dansatorii Ansamblului Folcloric „Plai de Dor”- vizită inedită la Uzina Dacia


Vizită inedită, miercuri, la Uzina Dacia! O parte dintre dansatorii ansamblului folcloric "Plai de Dor" al Centrului Cultural Mioveni au avut ocazia de a păși în interiorul Uzinei Dacia din localitate.

Tinerii dansatori, însoțiți de managerul instituției, Alin Călinescu, au fost întâmpinați de Marilena Bucur, directorul de resurse umane al Uzinei de Automobile, care le-a făcut o incursiune atractivă și interesantă în istoria brandului Dacia. 

Cursanții Centrului Cultural Mioveni au aflat ce presupune mai exact să fii angajat al Grupului Renault, participând la o prezentare a Uzinei de Automobile, a Uzinei Mecanice și de Șasiuri, a Centrului Logistic, vizită la Școlala Monozukuri - Dacia.

„Cu sprijinul financiar al Grupului Renault, tinerii artiști din Mioveni vor reprezenta județul Argeș, dar și brandul Dacia, la Festivalul Culturilor Lumii - "Festival des Cultures du Monde", care va fi organizat în orașul Chambery, din regiunea Savoia, în perioada 5-15 iulie, cu ocazia manifestărilor organizate de Ziua Națională a Franței. Aflat la cea de-a 54 ediție, "Festival des Cultures du Monde" din Chambery este un festival concurs de dans folcloric, care include și parade ale portului tradițional, standuri expoziționale cu produse tradiționale de artizanat și nu numai, în cadrul căruia au loc workshopuri interactive și schimburi de experiență în domeniul culturii tradiționale universale”, a transmis Centrul Cultural Mioveni.