Dani Mocanu, săltat de mascaţi de ziua de naştere

Dani Mocanu se pregătea pentru petrecerea de ziua de naştere când a fost săltat de mascaţi, potrivit spynews. 

CITEȘTE ȘI ... ACUM! Pieton rănit grav în Pitești

Reamintim că la sfârşitul lunii iulie, Dani Mocanu a fost săltat de mascaţi, dis-de-dimineaţă, din locuinţa sa din Piteşti, după ce a fost înregistrată o reclamaţie cu privire la o piesă ce instiga la ură şi violenţă împotriva femeii.

”La data de 02.09.2019, procurorii DIICOT - Structura centrală au dispus, prin ordonanță, predarea de către familia victimei M.A.M. a cărții de identitate aparținând minorei, în acest sens fiind delegați ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova.

Persoanele menționate mai sus împreună cu un reprezentant al Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane - Centrul Zonal Craiova - s-au deplasat la domiciliul părinților victimei minore, au adus la cunoștință acestora ordonanța dispusă in cauză, precum și concluziile raportului de expertiză genetică.
Familia victimei a refuzat să predea cartea de identitate aparținând victimei minore, motivând faptul că solicită să consulte conținutul concluziilor respectivului raport.
În acest sens s-a încheiat un proces verbal in care a fost consemnată poziția părinților, iar în urma consultării ofițerilor de poliție judiciară cu procurorii de caz, s-a dispus citarea părinților victimei minore la sediul DIICOT - Structura centrală pentru a li se pune la dispoziție concluziile documentului.
Citația a fost emisă, părinții victimei minore luând la cunoștință și semnând în nume personal.”, se arată în comunicatul DIICOT.