Dăncilă a primit titlul de Cetăţean de Onoare al comunei Bogaţi

Premierul Viorica Dăncilă, însoțită de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, ministru al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, și ministrul Finanţelor Publice, vicepremierul Eugen-Orlando Teodorovici, au fost printre invitații de seamă ai evenimentului.

Cu acest prilej, primarul Ion Gârleanu şi Consiliul Local Bogaţi i-au acordat premierului Viorica Dăncilă distincţia de „Cetățean de Onoare”.


La eveniment au fost prezenți, de asemenea, președintele CJ Argeș, Dan Manu, și vicepreședinții Simona Brătulescu și Ion Mînzînă, dar şi parlamentarii de Argeș, secretari de stat, primarii și directorii de instituții.

 

 

 

Viorica Dăncilă - rochie de firmă și broșă Chanel


 Purtând o rochie marca Fendi și o broșă Chanel, șefa PSD a fost întâmpinată de oamenii locului, îmbrăcați în costume populare, care i-au oferit tradiționala pâine și sare.

”Suntem în slujba celor care își pun încrederea în noi și ne aleg să îi sprijinim, să îi reprezentăm și să le facem bine.
Noi guvernăm pentru români și în mijlocul lor ne întoarcem întotdeauna pentru a lua pulsul comunităților, pentru a le asculta problemele și nevoile. “Alături de fiecare român” nu e sloganul, ci crezul meu.
Astăzi, la Brașov și Argeș, m-au primit cu atâta căldură oameni extraordinari. Ei sunt aceia care îmi dau de fiecare dată putere, încredere și energie să merg până la capăt în această luptă pentru o Românie stabilă, prosperă și demnă pe care și-o doresc și pe care o merită.”, a fost mesajul postat pe pagina de socializare a premierului.