Dăncilă a laudat magiunul de Topoloveni

Imediat după întoarcerea din Spania, premierul Viorica Dancila și-a rezervat o zi întreaga pentru a merge în Argeș. A lăudat magiunul de Topoloveni după ce l-a gustat, a fost plimbată prin uzina Dacia ca să vadă cum se face mașina autohtonă și a ajuns la Institutul de Cercetări nucleare de la Mioveni. Peste tot a spus ca produsele românești sunt la fel de competitive cu celelalte, de pe același segmente, din Uniunea Europeană.


Așa a început vizita premierului Dancila la fabrica de magiun de la Topoloveni, din Argeș. Vorbim despre o fabrică înființată cu patru ani înaintea Unirii și care este recunoscută pentru produsele sale naturale. Acestea au fost prezentate în decursul timpului la diverse expoziții internaționale și este premiată în domeniu.

Reprezentanții autorităților locale eu făcut invitația de a participa la aniversarea a 104 ani de la înființarea fabricii, în anul centenarului.

Zacuscă de diverse sortimente, produse naturale suta la suta, lactate și din carne, plăcinte și clătite cu magiun, cu astea a fost servită Viorica Dancila la Topoloveni. De fapt, toate acestea au constituit și tema unei expoziții deschisă cu ocazia aniversării fabricii de magiun.