Dan Stroe: „Să conștientizăm cu toții efectele pozitive ale vaccinării!”

Primarul comunei Bradu, Dan Stroe, a publicat în mediul online un mesaj adresat tuturor locuitorilor comunei în care îi îndeamnă la responsabilitate în continuare și la respectarea măsurile impuse de autorități pentru a nu ajunge în situația de a se carantina comuna. De asemenea anunță faptul că în incinta Sălii de Sport Bradu există un centru de vaccinare.


„Dragi brădeni, din păcate comuna noastră se numără printre cele 9 localități din Argeș aflate în scenariul roșu, rata de infectare fiind de 4,36/1000 de locuitori, situație în urma căreia CJSU Argeș a adoptat hotărârea nr.17/19.03.2021, prin care s-au impus noi restricții, pentru o perioadă de 14 zile. 

Fac apel către fiecare dintre dumneavoastră și vă rog să fim responsabili în continuare și să respectăm măsurile impuse de autorități pentru a nu ajunge în situația de a se carantina comuna. 

În egală măsură, vreau să conștientizăm cu toții efectele pozitive ale vaccinării, sens în care vă informez că în incinta Sălii de Sport Bradu există centru de vaccinare cu vaccinul Moderna, iar programarea se face prin intermediul Platformei naționale de vaccinare. 

Pe această cale, adresez medicilor de familie din comună rugămintea de a participa la acțiunile de informare cu privire la posibilitatea vaccinării și de a ajuta cetățenii să se programeze pentru vaccinare. 

Doamne ajută!”