Dan Stroe: ”Educația copiilor noștri rămâne o prioritate”

La începutul acestui an au fost demarate în forță lucrările de investiții pentru localitatea Bradu, anunță primarul Dan Stroe. Se continuă lucrările începute anul trecut și vor fi realizate altele noi.
Prioritar pentru administrația locală din Bradu sunt realizarea celor mai bune condiții de trai pentru locuitori, siguranța acestora, dar și susținerea celor mai mici, copii și tineri.


”Educația copiilor noștri rămâne o prioritate”, declară primarul Dan Stroe. Și acest lucru se vede. Școlile din localitate sunt la standarde europene, moderne, dotate cu tot ce este necesar pentru educația grădinarilor și elevilor, iar autoritățile locale vor realiza toate lucrările care se vor impune. Anul acesta, în Geamăna, urmează construcția unei creșe. Va fi finalizat contractul de execuție prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) în valoare de 1.629.339,19 lei, fără TVA. Creșa va fi amenajată pe terenul fostului Cămin Cultural din Geamăna și este un serviciu de interes local, care are misiunea de a oferi, pe timpul zilei, servicii integrate de îngrijire, supraveghere și educaţie timpurie copiilor de vârstă antepreșcolară. Cu alte cuvinte asigură îngrijirea copiilor până la vârsta de trei ani, când părinții sunt la serviciu.