Dan Manu - vizite de control la mai multe locații din Argeș!

Conform unui comunicat de presă emis de Consiliul Județean Argeș, președintele Dan Manu a vizitat mai multe locații din Argeș. 

Prima locație vizitată a fost sediul fostului cinematograf Lumina, aflat acum în proprietatea administrației județene, locație în care au fost făcute mai multe lucrări de amenajare și modernizare, însă investiția nu a fost finalizată, fosta sală de cinema necesitând lucrări majore, atât la interior, cât și la exteriorul clădirii.


Președintele Consiliului Județean Argeș a mers apoi la Spitalul Județean de Urgență Pitești, unde se dorește extinderea clădirii spitalului, prin modernizarea și extinderea spațiilor destinate ambulatoriului de specialitate.
Un alt obiectiv vizitat a fost Grădina de Vară. Aflată în centrul orașului Pitești, locația se află într-o avansată stare de degradare. Profund dezamăgit de ceea ce a găsit, președintele Dan Manu a dispus măsuri de igienizare a zonei, dorind ca pe viitor să redea acestei clădiri destinația pe care a avut-o inițial, aceea de Grădină de Vară, un loc în care instituțiile de cultură argeșene să pună în scenă spectacole și festivaluri.

Președintele Dan Manu a participat, de asemenea, și la o repetiție a orchestrei “Doina Argeșului” a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Argeș, instituție de cultură finanțată de Consiliul Județean Argeș, exprimându-și dorința ca această orchestră să devină un simbol al culturii și tradiției argeșene, apreciat la nivel național și internațional, un adevărat etalon pentru folclorul argeșean și muscelean.