Dan Manu - în vizită la centrele de plasament din Mioveni!

Astăzi, alături de directorul general al DGASPC Argeș, Adrian Macovei, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu a vizitat cele două apartamente de tip familial din Mioveni, unde locuiesc 13 copii aflați în plasament. Într-un apartament cu  trei camere locuiesc 6 băieți iar într-unul cu cinci camere conviețuiesc opt fetițe. 

„Am stat de vorba cu persoanele care se ocupă de supravegherea copiilor dar și cu copiii. Dintre cele 8 fete, cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani, 6 sunt implicate și în activități sportive de performanță, fiind în echipele de handbal și volei local. Apartamentul era curat și bine îngrijit iar fetele sunt integrate bine în comunitate și la școală. În cadrul discuțiilor purtate cu băieții, m-am interesat de felul în care aceștia s-au integrat în societate și le-am cerut să respecte regulile de conduita in cadrul centrului.
M-as bucura sa gasesc toate centrele pentru copii in regula, iar cu banii alocati sa se creeze conditii din ce in ce mai bune.”, a scris președintele Dan Manu pe pagina sa de socializare.