Dan Hodoș: Votați pentru schimbarea de care avem atât de mare nevoie în comunitățile locale!

Sunt Dan Hodoș și candidez la Primăria Mioveniului din partea USR PLUS. Alături de colegii mei, la Mioveni, mi-am asumat o luptă. O luptă pe care nu o mai numesc politică, pentru că nu mai e vorba doar despre politică. O luptă socială, pentru că e vorba despre noi toți și despre viitorul nostru.


Văd de la an la an și de la zi la zi cum societatea românească se schimbă în bine și sunt convins că vom ajunge să trăim așa cum ne dorim și merităm.


În 2019, ați avut curaj, v-ați ridicat și ați luptat, iar Mioveniul a dat primul semn de schimbare. USR PLUS a câștigat alegerile în fața PSD-ului! 


Au trecut aproape doi ani, se apropie sfârșitul anului 2020 și suntem într-un moment istoric, când a venit vremea noastră!
Timp de 30 de ani EI au făcut ce au vrut aici. Au zis că ne oferă un trai mai bun, dar am rămas blocați în trecut. Au zis că modernizează, dar au cheltuit banii noștri pe lucrări supraevaluate și aproape nefuncționale. Ne spun mereu că ne vor binele, dar sunt aceiași oameni care se plimbă de la un partid la altul.


Azi, a venit vremea să ne implicăm și să reconstruim orașele în care trăim, în așa fel încât să ne bucurăm de o viață bună și de calitate. O viață bună nu înseamnă doar mici, bere și câte un bâlci periodic… O viață bună și de calitate înseamnă evoluție, educație, cultură, diversitate, deschidere… Înseamnă bun-simț și respect pentru oameni și comunitate.


Acum câteva zile a vizitat Mioveniul omul datorită căruia noi toți am prins curaj și am început să luptăm. Dacian Cioloș, căci despre el e vorba, e un exemplu pe care mulți dintre noi l-am urmat și pentru care am intrat în politică și am mers înainte. Au trecut 4 ani și iată-ne acum la o săptământă de la cel mai important moment electoral, anume acela al alegerilor locale.


Dar azi nu mai e despre Dacian Cioloș, azi e despre Bogdan Dovleac care candidează la Corbeni din partea USR PLUS, despre Elena Lasconi de la Câmpulung, despre Ionuț Moșteanu de la Pitești. Astăzi este despre noi toți, care avem curajul de a intra în luptă și a ne asuma misiunea aceasta: implicarea directă în comunitățile în care trăim și schimbarea lor în bine, în așa fel încât toți să se bucure de o viață normală și de calitate.


Sunt Dan Hodoș și candidez la Primăria Mioveniului din partea USR PLUS. Noi vrem și putem să schimbăm locurile în care trăim, dar avem nevoie și de tine! 


Acum, mai mult ca oricând, totul depinde de noi și de votul nostru, motiv pentru care, în final, fac un apel clar și puternic către toți:
Veniți la vot și votați pentru schimbarea de care avem atât de mare nevoie în comunitățile locale! 

 

Acest material a fost comandat de Partidul Libertate, Unitate si Solidaritate (parte a aliantei USR PLUS) 
Realizat/Publicat de: MB Agency Complete SRL 
Cod de identificare mandatar financiar : 21200391