Dan Hodoș: „Oamenii vor schimba Mioveniul!”

Sunt oameni făcuți pentru administrație. Dan Hodoș este unul dintre ei și candidează la Primăria Mioveni din partea USR PLUS pentru funcția de primar. Cred că este printre puținii care ar putea să candideze și la Primăria Urziceni, pentru că are toolsurile necesare pentru a ști de unde să înceapă și ce este de făcut. Rețetele de bună practică sunt cumva universale, de oameni cu... practici bune ducem noi lipsă. Mioveniul este un oraș greu din punct de vedere electoral pentru că are un primar care nu a dormit în front, din contră. Hodoș însă crede că îl poate duce la nivelul următor. Într-un mesaj către cetățenii acestui oraș, candidatul USR PLUS le spune acestora că la Mioveni nu e nevoie de schimbare, ci de adaptarea aparatului administrativ la nevoile actuale ale cetățenilor și de o refacere a strategiei de dezvoltare a orașului, „simplificând-o și adaptând-o la realitate și la necesități”.

 

 


 Voi pune bazele pentru Mioveni Smart City Hub, prima comunitate locală dedicată dezvoltării urbane inteligente


„Mai mult ca oricând, societatea românească în ansamblu are nevoie de profesioniști. Atât în mediul privat, cât și în cel public, atât în cel local, cât și în cel național. Prezența tinerilor în politică va reprezenta aportul de energie și cunoștințe necesar evoluției de care avem atât de multă nevoie. E clar că generațiile se schimbă și societatea evoluează, iar tranziția către noi echipe de tineri manageri e absolut necesară pentru a asigura dezvoltarea tuturor mediilor, de la public la privat. Acum, mai mult ca oricând, politica românească are nevoie de tineri și de implicare lor. Din acest motiv am ales să mă implic în proiectul politic USR PLUS, unde, în mare parte, sunt oameni cu vârste cuprinse între 35 și 50 ani, care nu au mai făcut politică.
Pentru că reprezintă o clasă politică veche care ține Mioveniul și Argeșul pe loc, în mediocritate și dependență, actuala conducere trebuie schimbată și reformată. Pentru că vor mai mult de la ei, de la viețile lor și de la orașul lor, cetățenii Mioveniului vor face acest lucru. Aceștia pot să facă acest lucru, doresc să schimbe și să evolueze, dar încă nu au avut curajul și ocazia.
La Mioveni, voi conecta mai bine și eficient orașul de comunitatea economică pe care industria de automotive a adus-o în Mioveni și în Argeș. Suntem norocoși că avem această șansă și simt că nu am știut să exploatăm la maximum acest noroc al zonei. În plus, voi profita de «tinerețea» Mioveniul. Orașul e relativ tânăr și în creștere, iar oamenii de acolo sunt la fel. 
În administrația locală nu aș pune accent doar pe schimbare, ci și pe transformare și adaptare. Aș adapta vechiul aparat administrativ la nevoile actuale ale cetățenilor și aș reface strategia de dezvoltare a orașului, simplificând-o și adaptând-o la realitate și la necesități. Restul vine de la sine, în timp, cu multă muncă și oameni cât mai potriviți.
Așa cum la Pitești am pus bazele unei platforme de idei și proiecte care are ca scop conectarea tuturor actorilor interesați de dezvoltarea urbană locală, «Pitești Smart City» având ca obiectiv principal implementarea de strategii și soluții care să dezvolte societatea locală, așa la Mioveni pot puna bazele pentru Mioveni Smart City Hub, prima comunitate locală dedicată dezvoltării urbane inteligente.
În ceea ce mă privește, nu știu dacă autocaracterizarea este cea mai obiectivă metodă, dar pot spune despre mine ceea ce alții mi-au zis sau confirmat, anume faptul că sunt un om muncitor, onest și dedicat proiectelor și activităților în care mă implic. De asemenea, că sunt un bun familist și țin la locurile natale și la țara în care m-am născut și trăit. Am și defecte, nu-mi plac leneșii, impostorii, oportuniștii și demagogii, iar societatea românească are destui.
Cetățenii Mioveniului trebuie să mă voteze, pentru că sunt un profesionist cu experiență atât în sectorul privat, cât și în cel public. Am demonstrat profesional, timp de aproape 20 de ani, am educația și pregătirea necesare și am ajuns la o maturitate la care pot spune că sunt pregătit să îmi asum o astfel de funcție. În plus, sunt dedicat orașelor și dezvoltării acestora, dovadă că m-am întors acasă, în 2014, din București. În toată această perioadă am încercat să aduc aici cât mai multe bune practici învățate și practicate în alte părți.
Reînnoirea și reconfigurarea clasei politice actuale e mai mult decât necesară, acum, după 30 de ani. Situația socio-economică în care ne găsim, ca țară, demonstrează clar că ne aflăm în fața unei nevoi de schimbare a clasei politice românești.
E nevoie de oameni normali și noi în politica locală, în așa fel încât cetățenii să redevină principalii beneficiari ai administrației publice.”, este mesajul candidatului USR PLUS, Dan Hodoș, la Primăria Mioveni. 

 

Acest material a fost comandat de Partidul Libertate, Unitate si Solidaritate (parte a aliantei USR PLUS) 
Realizat/Publicat de: MB Agency Complete SRL 
Cod de identificare mandatar financiar : 21200391