Dan Bica alături de Emanuel Soare în vizită în nordul județului

Emanuel Soare, candidatul PNL pentru președinția Consiliul Județean a publicat pe pagina de socializare o postare în care vorbește despre vizita pe care acesta a facut-o în nordul județului Argeș alături de echipa sa.

Președintele PNL, Adrian Miutescu și deputatul Dan Bica au fost alături de Emanuel Soare.

"Administrația liberală din zona Muscelului a dovedit că este performanta, prin primarul Cătălin Manta, la Albeștii de Muscel, Nicolae Tarba la Bughea de Sus și Ion Dorel Tănăsescu in comuna Bughea de Jos. In plus, PNL îl propune pe Constantin (Puiu) Marin la Primăria Lerești.

Locuri spectaculoase, atractive pentru turiști, aceste localități merita din plin sprijinul Consiliului Județean și îl vor obține. Domnii primari și-au propus să asfalteze, să extindă rețelele de canalizare, sa modernizeze școlile și caminele culturale. La Bughea de Jos domnul Tănăsescu firește să construiască o grădiniță cu program prelungit, iar în Albeștii de Muscel domnul Manta vrea sa înființeze rețeaua de canalizare în satul Cândești și, tot acolo, sa construiască o bază sportivă. Împreună vom demonstra că se poate și în Arges", precizează Emanuel Soare.