Dan Bica a scos, în sfârșit, artileria grea la înaintare: soția!

A așteptat să ajungă senator pentru a scoate, în sfârșit, la înaintare, arma secretă: soția! Dănuț Bica, de altfel un tip foarte discret în privința familiei, a postat fotografiile unei ședințe foto în care apărea alături de partenera de viață, Mariana. 

Doamna, nu doar distinsă, dar și cu o atitudine pe măsură, e foarte posibil să fie și cocoșul familiei, căci domnul parlamentar, ne-am convins în atâția ani, cucurigește așa, mai pe silențios. 

Așa cum reiese din ultima declarație de avere publicată în 2019, Mariana Bica este consilier superior la Ministerul Fondurilor Europene, Direcția Generală Programe Europene Infrastructură Mare, Direcția Regională Infrastructură Pitești. 

Potrivit declarației, doamna încasa două salarii în calitate de consilier superior: unul de 21.307 lei/an de la Ministerul Dezvoltării Regionale și altul de 65.479 lei/an de la Ministerul Fondurilor Europene.

Financiar însă Dănuț Bica a ținut greul, aducând în casă, în 2019, suma de 120.036 lei. Probabil că mulți au rămas acolo, ținând cont de obiceiul parlamentarului de a face naveta cu maxi-taxi la București. 

Sursa: Săptămânal Ancheta