Dacia te susține în programul Rabla

Dacia te susține în programul Rabla

Săptămâna acesta 4000 de vouchere electronice au fost eliberate pentru cei care doresc o mașină nouă.

În acest sens, Dacia Renault le amintește românilor de posibilitatea de a se înscrie foarte ușor în program. Aceștia trebuie doar să completeze un formular de înscriere, pe care îl găsesc aici

Persoanele care doresc sa beneficieze de reducerea oferita de stat prin programul Rabla, aferenta primelor de casare, trebuie sa se prezinte cu autoturismul vechi la un centru autorizat de colectare si casare.

CITEȘTE ȘI ... Vezi unde poți plăti taxa de la Fetești!

Colectorul elibereaza certificatul de distrugere a autovehiculului uzat, precum și tichetul.
Proprietarul autovehiculului casat trebuie sa obțină copii legalizate ale certificatului de înmatriculare și ale certificatului de distrugere, ce vor fi utilizate ulterior în vederea radierii autoturismului din evidența circulației.

Proprietarul autovehiculului casat sau detinatorul tichetelor valorice se poate înscrie apoi la un dealer sau producator autorizat în vederea achizitionarii unuia autoturism nou, pe baza unui dosar ce trebuie sa contină urmatoarele documente:

• actul de indentitate al proprietarului, în copie și în original
• tichetul valoric în original
• certificatul de distrugere a autovehiculului uzat, în copie legalizata
• certificatul de radiere din evidenta circulatiei a autovehiculului vechi, în original
• în cazul contractelor de leasing este necesara și declaratia pe proprie raspundere, în forma autentificata de notarul public, prin care proprietarul își exprima in mod explicit optiunea de a achizitiona autovehiculul nou la finalul perioadei de leasing.
În factura emisa de producator sau dealer se va evidentia pretul autovehiculului nou, precum și diferenta de plata aferenta reducerii oferite de stat prin prima de casare.