(VIDEO) Dacia a reluat producţia începând de astăzi, pe bază de voluntariat

UPDATE, 21 aprilie, ora14:00

Nicolae Pavelescu, liderul sindicatului Automobile Dacia a dat o declarație în care a vorbit despre faptul că astăzi unii angajați ai uzinei au început lucrul, pe baza de voluntariat.

Acesta a precizat urmatoarele :

 

 

Uzina Dacia reia progresiv activitatea pe platforma de la Mioveni, începând de astăzi, pe bază de voluntariat.

Dacia urmează să îşi reia producţia progresiv începând de astăzi, pe bază de voluntariat, urmând ca din 4 mai, să demareze activităţile ambelor uzine, Uzina Mecanica şi Şasiuri şi Uzina Vehicule.

„În acord cu partenerii sociali şi din respect pentru protejarea şi siguranţa angajaţilor, toate măsurile sanitare de protecţie în vigoare, în România, au fost implementate pentru a relua progresiv activitatea de fabricaţie derulată pe platforma industrială Dacia de la Mioveni. Astfel, începând cu data de 21 aprilie, activităţile de producţie ale celor două uzine vor fi reluate pe bază de voluntariat: Uzina Mecanica şi Şasiuri este pregătită să redemareze activitatea în echipă redusă de lucru; Uzina Vehicule va relua producţia în departamentul Presaj, în două schimburi”, arată un comunicat al companiei.

SURSA TA ...Ziua și recordul la amenzi în Argeș ! 

Reprezentanţii Dacia spun că pe tot parcursul perioadei în care activitatea de producţie a fost întreruptă au fost definite şi aplicate măsuri pentru a proteja angajaţii în perspectiva revenirii acestora la lucru.

 

Sursa: stiri.tvr.ro