DACIA - ”Orice companie trebuie să investească în permanență în ANGAJAȚI...”

Liviu Bocșaru, director executiv administrativ şi financiar Grup Renault România, a răspuns mai multor întrebări referitoare la evoluția financiara a grupului.

În anul 2016, Automobile Dacia a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de 4,6 miliarde de euro, fiind un an foarte bun pentru Dacia.

Citițaici interviul acordat de Liviu Bocşaru, director executiv administrativ şi financiar Grup Renault România.

Liviu Bocşaru (44), originar din Piteşti, a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din Craiova. În 1996 îşi începe activitatea la Dacia în cadrul departamentului de Achiziţii, iar din 1999 devine, pe rând, şef serviciu eficienţă economică, şef serviciu audit şi misiuni speciale şi şef departament control de gestiune inginerii şi IT. Din 2007 preia conducerea activităţii financiare şi de gestiune a Renault Mécanique Roumanie, iar din 2009 este şef departament control de gestiune al Uzinei Mecanica şi Şasiuri Dacia. Din 2010 se alătură filialei comerciale (RCR) în funcţia de director control de gestiune şi administrativ financiar, iar doi ani mai târziu (2012) este propus pentru funcţia de director executiv al tuturor activităţilor financiare ale Grupului Renault în România.