Dacia mărește capacitatea de producție la Uzina din Mioveni! Noi fabrici în Argeș, creștere economică ...


În România se continuă investițiile, noi inițiative de anvergură demonstrând acest fapt. Dacia va mări capacitatea de producție la Uzina din Mioveni, beneficiind și de ajutor de stat din partea Guvernului.

Această hotărâre va duce la creștere economică, având în vedere că foarte multe firme  străine deschid în apropiere de Pitești fabrici de componente auto, uzina de la Mioveni generând astfel efect multiplicator în economia Argeșului și nu numai.

Totodată, creșterea economică va fi generată și de  lansarea în producție, la Craiova, a unui nou model de mașină care va duce afacerea americanilor din România la peste 5 miliarde de euro/an. 

Un alt exemplu este dat de grupul  de companii belgiene cu afaceri de 1,8 miliarde de euro investește în capitalul unui firme românești cu performanțe în IT și robotică – creatoare a robotului DORA, unicat pe piața de HR, care îi ajută pe candidați să-și găsească loc de muncă prin intermediul Facebook.


“Sunt doar câteva exemple care arată că mediul de afaceri este stabil și efervescent pe fondul măsurilor luate de Guvern. Cei care propovăduiesc “apocalipsa” economică nu vor decât să sperie lumea, făcând un joc electoral bazat pe dezinformare și negare a realității”, a declarat președintele PSD Argeș, Șerban Valeca, vicepreședinte al Senatului României.