Dă-i TAG unui prieten și câștigi un mobilier pentru terasă

Simfonia Lalelelor cuprinde orașul, iar Jupiter City Pitești îți oferă un mobilier pentru terasă sau balcon, de la Mobexpert, ca să te bucuri zi de zi de frumusețea florilor și a naturii. Tot ce trebuie să faci este să lași un comentariu la macheta de concurs de pe pagina de facebook în care să dai tag unui prieten cu care ai sta la povești în fotoliul de pe terasă.

Extragerea castigatorilor va avea loc pe 15 aprilie, prin intermediul platformei random.org


Regulament:

Concursul se adreseaza tuturor persoanelor fizice de peste 16 ani, posesori de conturi de Facebook, cu domiciliul/resedinta in judetele Arges, Dambovita, Olt, Dolj sau Valcea.

Concursul se va desfasura in perioada 8-14 aprilie 2019 și se va incheia in data de 14 aprilie 2019, ora 23.59.

Va fi acordat un premiu, constand intr-un set de mobilier pentru terasa/gradina, din magazinul Mobexpert, in valoare de 855.43 lei. Setul denumit „Corfu” este alcatuit din: 2 fotolii, o masuta si o canapea, realizate din fibre sintetice pe o structura de metal.

Castigatorul va fi anuntat de Organizator prin comentariu la macheta de Concurs relevanta de pe pagina de Facebook a acestuia. 

Premiul se va acorda in maxim 7 zile de la data anuntarii castigatorului si se ridica de la biroul Jupiter City, de luni pana vineri, interval orar 10:00 - 17:00. Organizatorul nu va trimite premiul prin curier.