CUTREMURĂTOR! Omorâtă după priveghi! El este șoferul fugar

O femeie în vârstă de 47 de ani a murit, iar soțul ei a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident teribil petrecut noaptea trecută în Pitești, chiar în fața cimitirului din zona Stadionului Nicolae Dobrin. Bărbatul,  Marian Onita, aflat la volan, a încercat să întoarcă brusc. Mașina lor a fost spulberată de un BMW condus cu viteză de un tânăr de 19 ani. Florentin Petrescu, șoferul BMW-ului nu avea permis de conducere și a fugit de la fața locului. Polițistii l-au prins dupa două ore, iar la finalul audierilor l-au reținut. 


Imagine de coșmar la locul accidentului, la scurt timp după impact: bucăți sarite din cele două mașini, un gard distrus, haos, multă durere și trafic blocat. Impactul dintre cele două mașini a fost devastator, iar zgomotul a scos în stradă zeci de oameni speriați. Cei doi soți se întorceau de la un priveghi, ei fiind recunoscuți de un martor. Se pare că aceștia aveau împreună două fete, care acum se vor pregăti de înmormântare, ci nu de sărbătorile pascale.

Intervenția pompierilor în zonă a fost extrem de grea și din cauza unei țevi retezate de gaze. Traficul a fost paralizat mai multe ore, iar misiunea polițiștilor a fost destul de grea să-l identifice pe șoferul BMW-ului. Mama acestuia, venită în pijamale la fața locului, a susținut în primă fază că ea a fost la volan și nu fiul ei.


Șoferul Loganului fost transportat în stare gravă la spitalul județean, unde a fost intubat.

Celalalt sofer, cu BMW-ul,  a fost ridicat de poliție de acasă după două ore. In urma audierilor polițiștii au aflat că soferul fugar nu avea permis de conducere și au dispus retinerea lui pentru 24 de ore.