Cutremurător! Argesean mort din cauza oboselii pe o autostrada din Germania. Urma sa fie tatic

Un tânăr de 26 de ani din judetul Argeș și-a pierdut viața într-un cumplit accident rutier petrecut pe Autostrada A8 din Germania, in apropiere de Stuttgart. El conducea un camion de marfă și, conform autorităților germane, din cauza oboselii, a intrat cu mașina într-un tir parcat.

CITEȘTE ȘI .... Accident grav la Curtea de Argeș! Șoferul este încarcerat!

Impactul violent a fost atât de puternic încât tânărul a fost pur și simplu strivit și a murit pe loc. Dincolo de accident stă însă o poveste impresionantă, clasică, a multor români. El plecase în străinătate pentru a putea face rost de bani să își întrețină familia. Peste trei luni de zile urma să devină tată. Era tare mândru de asta și posta pe contul său de socializare mesaje care îi trădau starea emoțională.

“Iubirea? Ce-i iubirea? Iubirea stă în calea morţii. Iubirea este viaţa. Tot, tot ce înţeleg, înţeleg numai pentru că iubesc. Tot ce există, există pentru că iubesc. Totul e legat numai de iubire. Iubirea este Dumnezeu şi, când mori, înseamnă că tu, o particică din iubire, te întorci la izvorul veşnic al tuturor lucrurilor frumoase ! ”, e mesajul pe care barbatul l-a postat pe pagina sa de socializare cu doar cateva ore inainte sa moara.

CITEȘTE ȘI ... Maşinile diesel, luate în vizor! Şoferii ar putea fi nevoiţi să achite o nouă taxă


După aflarea incidentului, cei care il cunosteau pe viitorul tatic au umplut internetul cu sute de mesaje de condoleanțe. Toți sunt șocați de acest incident.

CITEȘTE ȘI ... Simțim cele mai mari preţuri - Potrivit analiştilor, greul abia începe!

Autoritățile din Germania au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul. În prima fază s-a concluzionat ca oboseala stă la baza accidentului în sine. Mașina va fi expertizată din punct de vedere tehnic.