Cursuri de IT în Argeș pentru bunici!

Consiliul Județean Argeș organizează, cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, o serie de manifestări dedicate argeșenilor aflați la vârsta a treia.

Astfel, sâmbătă, 1 octombrie, începând cu ora 17.00, în Piața Vasile Milea din Pitești, artiștii Centrului Județean de Conservare și Promovare a Culturii Tradiționale Argeș și cei ai Centrului Cultural Pitești vor susține un spectacol de muzică și dansuri populare.

Între 26 -și 30 septembrie, la Biblioteca Dinicu Golescu se va organiza cursuri de IT pentru persoane vârsnice. Cursul, numit ”Dialoguri IT” și este un curs de inițiere tehnologică pentru persoanele de vârsta a -III-a.

De asemenea, în perioada 30 septembrie – 4 octombrie, pensionarii sunt invitați și la teatru, în Pitești și la Topoloveni, la cursuri de inițiere IT sau la vizitarea gratuită a Muzeului Județean Argeș și a Vilei Florica.

Programul evenimentelor:

C.J.C.P.C.T. Argeș:
Sâmbătă, 1 Octombrie, ora 17.00 – scena din Piața Vasile Milea – spectacol folcloric, cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, oferit de C.J.C.P.C.T. Argeș și Centrul Cultural Pitești.
Marți, 4 octombrie, ora 16.30, la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Piteşti, situat în cartierul Găvana - program artistic oferit de orchestra „Doina Argeșului” și Ansamblul folcloric „Dorul”.

Teatrul ”Al. Davila”:
Vineri, 30 septembrie, ora 18.00 – la Casa de Cultură Topoloveni – spectacolul ”Nu m-am gândit la despărțire” - Medalion Constantin Nica – intrarea gratuită pentru pensionari.

Duminică, 2 octombrie, ora 18.00 – în Sala Mare a Teatrului Al. Davila – piesa ”Legat în lanțuri” - intrarea gratuită pentru pensionari.

Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu”:
26 - 30 septembrie - „Dialoguri IT”- curs de inițiere în tehnologia informației, ce se adresează persoanelor de vârsta a III-a.

Muzeul Județean Argeș:
1 octombrie – intrarea liberă pentru pensionari, la secțiile Muzeului Județean.

Centrul de Cultură Brătianu:
Luni, 3 octombrie - intrarea liberă pentru pensionari, la Vila Florica.