AZI! A cincea ediție a Cupei Argeşului la Box

Miercuri, 3 octombrie, se dă startul la cea de-a V-a ediție a competiției naționale „Cupa Argeșului la Box”. Concursul este organizat de C.S Preda Pitești, în parteneriat cu Consiliul Județean Argeș. Pasionații de box, și nu numai, sunt așteptați de la ora 18.00, la Sala Sporturilor Pitești.

Intrarea este gratuită.
În acest an, cele mai puternice 14 cluburi de box din țară vor participa la eveniment și se vor desfășura 15 meciuri pentru tineret și seniori. Octavian Preda, președintele C.S Preda Pitești, este de părere că evenimentul a început să fie din ce în ce mai atractic pentru publicul larg și speră ca la această ediție să vină un număr cât mai mare de oameni, inclusiv copii. 

„Consider că acest eveniment a devenit o tradiție în județul Argeș. Are un impact foarte mare asupra comunității, este foarte benefic atât pentru sportul de performanță, cât și pentru sănătate. Din edițiile precedente, am tras concluzia că s-a mărit clubul iubitorilor de box, și tot mai mulți copii au venit să urmărească concursul. Sper să fie un public cât mai numeros și, totodată, să ne onoreze cu prezența autoritățile locale din administrație, pentru că numai așa se va înțelege cât de benefic este sportul pentru comunitate”, a declarat Octavian Preda.

La competiție vor fi prezente 14 cluburi din țară: CS PREDA PITEȘTI, CS MIOVENI, CSM PITEȘTI, CS DINAMO BUCUREȘTI, CS STEAUA BUCUREȘTI, CS TÂRGU JIU, CS PETROLUL PLOIEȘTI, CSM PLOIEȘTI, CSM CĂLĂRAȘI, CSM COMTECH SLATINA, CSM TÂRGOVIȘTE, CS BOX CLUB SIMION, CS CHIAJNA, CS RÂMNICU VÂLCEA, CS PANTERA ACADEMY BOXING.

(Antoniu Neguț)