Cumpărături de la Auchan - livrate acasă prin Glovo

Din data de 17 februarie, Auchan livrează prin Glovo direct la adresa ta. Livrările sunt efectuate în maximum 60 de minute de la plasarea comenzii. În aplicația Glovo, utilizatorii vor regăsi peste 4.000 de produse din magazinele Auchan, din categorii precum fructe și legume, preparate de brutărie, mezeluri, lactate, produse din carne, dar și produse cosmetice, de înfrumusețare, pentru îngrijirea grădinii și curățenia casei, jucării sau electrocasnice.

„Suntem încântați să extindem serviciile de livrare la domiciliu prin parteneriatul cu Glovo. Ne continuăm astfel misiunea de a ajunge rapid și bine în casele consumatorilor, oferindu-le acestora o gamă variată de articole esențiale, produse românești și o paletă cuprinzătoare de alimente pentru un stil de viață sănătos, la prețuri cu adevărat avantajoase.”, a declarat Laurențiu Furtună, director e-commerce și digital Auchan Retail România.

Potrivit celor două companii implicate în acest parteneriat, nu există o valoare minimă a comenzii, iar costul livrării va porni de la 11,99 lei și poate ajunge până la 15,99 lei. 

 

Preluare: saptamanalul ancheta