Cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni - Va ploua mai puțin

Meteorologii estimează că vremea se va încălzi în următoarea lună, iar temperaturile vor fi apropiate de media perioadei, cu excepția săptămânii 05-12 aprilie, când vor fi mai ridicate decât în mod normal. Va ploua însă mai puțin decât media ultimilor ani.
 

CITEȘTE ȘI ... O directoare din Pitești a dat în judecată școala pe care o conduce!

În săptămâna 29 martie-5 aprilie, valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Va ploua mai puțin decât de obicei în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane din vestul și sud-vestul teritoriului.

CITEȘTE ȘI  ... Melomanii, așteptați să-și recupereze banii pentru concertul din 1 aprilie

Pentru săptămâna 05-12 aprilie, meteorologii estimează că temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare, în cea mai mare parte a țării. Excepție vor face regiunile nord-vestice, unde aceastea vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

CITEȘTE ȘI  ... Spălătorie auto prinsă că fura apă! Este a 4-a la număr descoperită anul acesta

În săptămâna 12-19 aprilie, temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Și în acest interval va ploua mai puțin decât de obicei, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

CITEȘTE ȘI  ... Bărbat căzut la pământ în centrul Piteștiului! Intervine un echipaj SAJ

Pentru ultima săptămână a intervalului, 19-26 aprilie, valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

 

Sursa: Digi24.ro