Cum te ajuta hidrofoarele si pompele submersibile sa ai o viata ca la oras si la tara?

Stai la bloc, ai apa la canal cand doresti. Stai la casa intr-o zona in care nu prea ai sisteme moderne de canalizare si apa trasa pana la poarta, depinzi de panza freatica si de apa din fantani si puturi. Ca sa poti ajunge sa ai apa la canal si sa te poti folosi de ea ai nevoie de pompe submersibile si de hidrofoare. 

Pompele si hidrofoarele scot apa de la diverse adancimi si o trimit spre robine. Ambele sunt foarte utile atunci cand nu ai cum sa ai acces la surse de apa potabila. De exemplu pompa submersibila te poate ajuta sa pompezi apa curata si fara particule abrazive dintr-un put sau fantana, vas tampon. 

Cateva pompe submersibile pot asigura apa necesara pentru gospodarie, pentru microintreprinderi sau pentru irigatii moderne. Pompele pot functiona si in regim hidrofor, exact ca niste hidrofoare, prin adaugarea la sistemul de instalare al pompei un vas de expansiune, alaturi de presostat, manometru si supapa de sens. 

Hidrofoarele absorb apa din fantani sau rezervoare tampon, din retele locale de alimentare cu apa, au in componenta pompe automorsante de suprafata din fonta rezistenta, vase de expansiune mari si presostat, manometru diverse piese tip racord. 

Automorsarea este utila atunci cand hidroforul trebuie sa absoarba apa si atunci cand sistemul de absorbtie are bule de aer si pierderi constante. Cu pompele submersibile si cu hidrofoarele moderne ai siguranta unei ape curate si purificate la canal, poti sa te folosesti de ea cum doresti fara sa iti fie teama ca nu vei mai avea apa chiar cand esti in mijlocul udatului gradinii, de exemplu. 

Cum iti alegi pompele si hidrofoarele? E foarte simplu. Te gandesti la volumul de apa de care ai nevoie, la locul de unde extragi apa, ce adancime are, la modul in care apa ajunge in casa, la canal. In functie de masuratori si de volumul de apa alegi pompe sau hidrofoare de calitate de la firme cu experienta, care ocupa si de montaj rapid. In doar cateva minute poti avea apa la canal si te poti bucura de o viata la tara exact ca la oras.