Cum procedezi cand trebuie sa te muti in chirie si esti presat de timp?

Cum procedezi cand trebuie sa te muti in chirie si esti presat de timp?

 

Esti in situatia de a te muta in chirie. Dar din anumite motive nu ai la dispozitie  suficient timp pentru a cauta pe indelete un spatiu care sa indeplineasca toate criteriile pe care le ai in vedere. Si pentru ca esti presat de timp si nu ai dori sa te trezesti fara un acoperis deasupra capului, esti in situatia de a grabi lucrurile, fara a-ti mai oferi ragazul unor cautari detaliate pentru locuinta pe care s-o inchiriezi, vezi spatii industriale de inchiriat Cluj

Asa ca esti nevoit sa mai reduci din lista de conditii pe care initial le doreai musai indeplinite si sa te limitezi doar la cele mai importante de care, dupa o deliberare atenta, vei considera ca nu te poti lipsi. Iata cateva asemenea criterii dupa care sa te ghidezi mai ales atunci cand timpul nu iti ofera prea multe variante, dar la care ar fi bine sa nu renunti.

Din start, fa-ti o lista cu anunturile referitoare la spatii de inchiriat  care ti-au atras atentia si care, potrivit detaliilor prezentate, se incadreaza in cerintele tale. Incepe prin a cere informatii prin telefon si decide sa vizitezi in final doar cateva care iti par cu adevarat promitatoare, astfel incat sa nu pierzi prea mult timp cu vizionari inutile.

Fii atent la vecinatati, daca ai in apropiere mijloace de transport in comun, in cazul in care ai nevoie, un supermarket la indemana sau alte facilitati de care esti interesat sa le ai aproape in mod curent.

De asemenea, la vizionarea locuintei de inchiriat, fii atent la starea acesteia, daca este igienizata corespunzator, daca prizele, instalatia electrica, echipamentele sanitare de la baie, robinetele etc functioneaza bine, nu sunt uzate si carpite, pentru a fi sigur ca ai cel putin minimul de confort asigurat.

Verifica daca locuinta are piesele de mobilier care iti sunt necesare, sunt intr-o stare buna, iar daca ceea ce lipseste poti completa cu efort propriu. Asigura-te cu nu mai ai nevoie ca, odata mutat in spatiul inchiriat, sa te implici in alte lucrari, reparatii sau modificari care sa presupuna timp, cheltuiala si efort, pentru care nu ai nici timpul, nici nervii necesari.