Cum poți obține mai mult profit, în timp ce cheltuiești mai puțin!

Se caută multe spații industriale Timișoara cu chirie, precum și în alte orașe importante ale României, având în vedere că este mult mai simplu și mai rapid să se apeleze la această soluție, decât ca un afacerist să își construiască sau să își cumpere o astfel de locație pe firmă.

 

 

 


Tipuri de spații industriale

Spațiul industrial, generic vorbind, este o proprietate complexă care include în general: depozite, secții de fabricație sau chiar fabrici, birouri multifuncționale complexe.

Aceste spații sunt utilizate de regulă pentru cercetare, producție, precum și pentru depozitarea și distribuția mărfurilor, iar cele pentru birouri pentru diverse activități administrative.

Depozitele industriale sunt locații special amenajate în care se stochează anumite mărfuri și sunt utilizate de către producători, importatori, exportatori, angrosiști, întreprinderile de transport și vamă. În mod uzual, acestea sunt de obicei clădiri mari, situate în parcuri industriale aflate la marginea orașelor, dar aproape de căile de comunicație rutieră sau feroviară. 

Aflarea spațiului de depozitare sau industrial productiv ideal de închiriat este simplă dacă apelați la GVA Industriale, deoarece specialiștii de aici oferă o gamă largă de variante de locații, cu mărimi și prețuri care vă pot satisface pe deplin așteptările.

Cu ajutorul lor puteți face o căutare direcționată, puteți economisi timp și resurse. După ce intrați un pic pe site-ul agenției imobiliare menționate pentru a vă informa, luați legătura cu un profesionist de aici, dacă vi se pare că ați găsit spațiul potrivit pentru afacerea pe care o desfășurați sau aveți în vedere să o desfășurați.

 

 


Ce afaceriști închiriază spații industriale?

Există două categorii de clienți care încearcă să închirieze un spațiu industrial. 

În prima categorie sunt incluși aceia care sunt la începutul unei afaceri și nu vor să investească prea mult sau nu au deocamdată resursele financiare pentru a le investi în niște locații care să devină proprietatea firmei.

În cea de-a doua categorie intră afaceriștii care au nevoie pe timp limitat de o extindere a activității într-o anumită zonă, poate chiar într-un anumit oraș aflat la mare distanță de sediul central.
Închirierea unui spațiu industrial sau magazin, de multe ori cea mai bună variantă

Pur și simplu alegeți zona, tipul de spațiu industrial sau magazin dorit, iar apoi, ușor și rapid veți avea la îndemână o gamă largă de locații dintre care veți putea alege apelând la GVA.

Un spațiu industrial închiriat bine ales poate să contribuie decisiv la succesul de business. 

Dacă în ultimii ani s-a constatat o tendință accentuată de a trece de la magazinele fizice la cele online, în prezent acele afaceri online care au pornit din start în mediul virtual s-au dezvoltat atât de mult încât acum au nevoie de închirierea unor spații fizice atât pentru depozitarea anumitor mărfuri, cât și pentru prestarea de servicii sau pentru producția propriu-zisă. 

Chiar dacă experții în domeniu preconizau dispariția totală a comerțului cu amănuntul, iată că în prezent se constată tot mai mult că se face un drum invers către magazinele fizice. Chiar dacă clienții s-au învățat să stea acum acasă și să facă cumpărături online la orice oră din zi și din noapte din acele magazine care nu se mai închid niciodată.

Acum combinația dintr-un magazin virtual și unul fizic este una câștigătoare, deoarece oferă o experiență de shopping deplină, memorabilă.

Multe branduri preferă să investească în închirierea și amenajarea unor magazine fizice sau locuri de unde clienții, după ce comandă online, să își pot prelua ei înșiși produsele din anumite locuri de stocare, așa încât să sară peste etapa agasantă a firmelor de curierat.

Așadar magazinele de comerț electronic și magazinele lor fizice se completează reciproc și ajung să își crească vânzările prin canale de shopping suplimentare. Iar acestea sunt conectate inerent cu spațiile de producție și depozitare.

Chiar dacă experții în vânzări considerau că mărfurile comandate exclusiv online nu aveau nevoie de o prezență fizică pentru a li se crește vânzările, s-a constatat că, de fapt, cumpărătorii preferă să vadă mai înainte bunurile pe care le vor cumpăra, iar de-abia după aceea să facă o comandă online. 

Iată de ce a pune mâna acum pe un spațiu industrial optim este mai mult decât oricând o bună idee, deoarece vă permite obținerea unui profit suplimentar, în condițiile în care clienții vor avea parte de o experiență de cumpărare de 360 de grade, integrală.