Cum faci traduceri pe telefon fără internet - Avem soluția!

Dacă te încântă eficiența algoritmilor la traducere din spate aplicației Google, este bine să ai în vedere că poți folosi Google Translate offline. Singura condiție este să-ți descarci pachetele de limbi în prealabil.
În 2018, accesul la internet a devenit mai facil ca niciodată, chiar și în cele mai îndepărtate colțuri ale mapamondului. Asta nu înseamnă însă că nu s-ar putea să te coste scum să intri pe internet dacă mergi la Moscova sau Chișinău. Există numeroase teritorii în care riști să plătești chiar și 10 euro per MB de trafic 3G/4G.

Tocmai din acest motiv, când ieși din țară, dacă există aplicații pe mobil care îți fac viața mai ușoară chiar și când rămâi fără internet, ar fi păcat să nu profiți de ele. Nu contează dacă este vorba de o aplicație de traduceri sau una de navigație prin GPS.

De această dată, voi detalia cum folosești Google Translate offline. Una dintre cele mai populare aplicații din portofoliul Google funcționează chiar și în momentele în care rămâi fără internet. Opțiunea respectivă nu a fost disponibilă din totdeauna și nici nu se reflectă în traduceri de aceeași calitate gramaticală. Face totuși o treabă destul de bună pentru a te înțelege cât de cât cu un interlocutor străin.

 

Sursa:Avocatnet.ro