Cum arată membrii trupei Carla's Dreams? Rușii au aflat!

Cum arată membrii trupei Carla's Dreams? Rușii au aflat! Săptămâna trecută, Carla's Dreams s-a aflat într-un turneu în Rusia și a participat la mai multe emisiuni TV și la radio.

Rușii s-au răzbunat pe membrii trupei Carla's Dreams, după ce aceștia au fost invitați la o emisiune din Moscova și l-au contrazis pe prezentator, răspunzându-i că au melodii în limba română, nu în limba moldovenească. Astfel, tabloidul lifenews susține că a dezvăluit identitatea solistului, care până acum era doar bănuită.

CITEȘTE ȘI ... Românii vor avea o nouă ZI LIBERĂ!


Jurnaliștii de la lifenews au publicat o înregistrare în care susțin că bărbatul din imagini este solistul trupei Carla's Dreams. Acesta ar fi Andrei Țăruș, fostul membru al trupei In Quadro, așa cum s-a vehiculat în presa de la Chișinău. Însă, la acea vreme, acesta a negat informația. Colegii de trupă ai lui Andrei Țăruș ar fi Cătălin Andrei Petre, Octav Capota și Emanuel Masson.

Vezi AICI video.

În articolul din tabloidul rusesc apar și fotografii cu ceilalți membri.

Totodată, primarul Chișinăului a reacționat dur după aceste întâmplări. Potrivit Mediafax, Dorin Chirtoacă și-a exprimat opinia pe pagina sa de socializare, susținând că trupa Carla' Dreams a fost tratată cu lipsă de respect în Rusia: "El (solistul, n.red.) a venit la Moscova cu o piesă nouă în limba rusă. A vrut să fie politicos, să vă facă pe plac. Omul a fost de bun simţ. Voi ce aţi făcut? L-aţi dus pe la radiouri şi televiziuni, dar l-aţi şi plesnit, I-aţi scuipat în suflet. Şi v-aţi dat şi eroi pe deasupra. De ce, pentru că a spus că e limba română şi nu moldoveneasca pe care ne-aţi băgat-o pe gât din 1940 încoace, schimbându-i şi grafia din latină în chirilică? "Timp de 4 ani oricine ar fi dorit, în Republica Moldova sau în România, ar fi putea să-i faca asta (trupei, n.red). Dar nu a făcut-o. De ce? Pentru că de farmec nu te atingi. Dacă te atingi, îl distrugi (...) Carla's Dreams a cucerit şi pentru că a găsit această nişă a anonimatului, prin care, apropo, a făcut să nu atragă toată gloria asupra propriei persoane. Ceea ce înseamna modestie", a scris Dorin Chirtoacă pe pagina sa de socializare.

Sursa foto: life.ru